Nazadnje obnovljeno: 21. 11. 2014
 
 
 

 

DOBRODOŠLI V DRUŠTVU MORIGENOS!
_______________________________________________________________Društvo Morigenos združuje znanstveno raziskovanje, monitoring, izobraževanje, ozaveščanje javnosti, razvoj kadrov in upravljanje z naravnimi viri, za učinkovito varstvo morskega okolja in biotske raznovrstnosti.

Radi bi, da se nam pridružite tudi vi!
ZADNJE NOVICE
______________21. 11. 2014

Darilo je lahko tudi drugačno …

… letos presenetite svoje najbližje z malce neobičajnim, zanimivim, lepim in koristim darilom: podarite "posvojitev delfina" ter tako podprite raziskovanje in varstvo delfinov v slovenskem morju.

Za posvojitev delfina, ki velja eno leto, boste odšteli 27 €, vaši obdarovanci pa bodo prejeli: certifikat o posvojitvi z njihovim in delfinovim imenom, življenjepis izbranega delfina z njegovimi najboljšimi fotografijami, majico društva Morigenos in razglednico.

Več: Posvojite delfina


12. 11. 2014

Morigenos na sejmu NARAVA ZDRAVJE 2014

Društvo Morigenos bo letos sodelovalo na sejmu NARAVA ZDRAVJE, ki bo od 13. do 16. novembra 2014 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Kot partnerja v projektu Planetu Zemlja prijazna šola 2014 /2015 nas boste našli na stojnici društva Planet Zemlja v Stekleni dvorani (dvorana C, št. 11).

Pri naših članih društva boste lahko izvedeli vse o delfinih v slovenskem morju in našem delu, posvojili delfina in/ali postali podporni člani.

Veselimo se snidenja z vami! 

 
11. 11. 2014

3. Noč delfinov

Zabeležite si na vaš koledar in se vidimo čez natanko mesec dni!

Podrobnosti pa razkrijemo v kratkem ...

Vljudno vabljeni!

 
 

Prijavite se na Morigenos e-novice!
E-pošta:

     Ste videli delfine? Sporočite nam!

     Raziskovalni tabori

     Posvojite delfina!

     Terapije z delfini: da ali ne? 

     E-knjiga Delfini Slovenije: morski sesalci na koncu Jadranskega morja

     Morigenos priporoča

 Društvo Morigenos ima zaradi svojega aktivnega dela na podro?ju prou?evanja in varstva delfinov v Sloveniji status partnerske organizacije mednarodnemu sporazumu ACCOBAMS (Sporazum o ohranjanju kitov in delfinov ?rnega morja, Sredozemskega morja in atlantskega obmo?ja ob njem).Društvo Morigenos je ?lan skupine Cetacean Alliance.Društvo Morigenos je bilo uradni ?lan kampanje "Leto delfinov" (2007, podaljšano v 2008) v Sloveniji.?lani društva Morigenos delujejo v organih Evropskega zdru�enja za kite in delfine.Morigenos je partner projekta Europhukes, mednarodni bazi podatkov za foto-identifikacijo kitov in delfinov.Društvo Morigenos je partner iniciative Countdown 2010, katere cilj je ustavitev zmanjševanja biodiverzitete.Društvo Morigenos je ?lan koalicije Whalewatch, ki nasprotuje komercialnemu in tako imenovanemu "znanstvenemu" kitolovu.Društvo Morigenos je ?lan Evropske koalicije za tihe oceane, ki se bori proti prekomernemu podvodnemu hrupu in neprimerni uporabi podvodnih sonarjev.Društvo Morigenos je partner projekta Krilca - projekt dobrih daril, ki pomagajo spreminjati svet na bolje.Društvo Morigenos sodeluje v projektu "Morski datlji? Ne, hvala!", ki ga vodi Zavod RS za varstvo narave.


Poletni raziskovalni tabori društva Morigenos tudi na Planet Whale
 

          English

   
   
   
   
   
2014 Morigenos Copyright     design by Selena Arte  -  developed by Aurora e.orbit

morigenos delfini društvo Slovenija

Morigenos - delfini v slovenskem morju

morigenos delfini društvo Slovenija

Morigenos - delfini v slovenskem morju